Delhaize supermarkten in België

Ontdek de aanbiedingen die Delhaize voor de huidige en komende week in petto heeft op PromoPromo. De Delhaize pamfletten bevatten informatie over alle momenteel actieve promoties. De Delhaize kruidenierswinkelketen is een van de bekendste in heel België. Bekijk de meest recente Delhaize folder voor een uitgebreid overzicht van alle beschikbare Delhaize pamfletten.

Delhaize supermarkten in België

Folders blijven vaak geldig tot de volgende woensdag, en elke donderdag verschijnen er verse aanbiedingen. Wil je weten wanneer de folder begint en eindigt en hoe lang hij geldig is? Als je de folder opent, hetzij hier, hetzij op je telefoon, wordt je ook dit overvloedig duidelijk gemaakt. Je moet maar eens een kijkje gaan nemen naar de nieuwste aanbiedingen!

Over Delhaize en Louis Delhaize

We geven je graag meer informatie over Delhaize winkels. In 1867 richtten Jules Delhaize en zijn broers de firma Delhaize op in Ransart, dat in de onmiddellijke nabijheid van Charleroi ligt. Het Eugène Flagey plein in Elsene, België, was de plaats van de eerste Delhaize supermarkt met volledige zelfbediening voor de klanten toen hij in 1957 geopend werd. Vandaag heeft de Delhaize Groep 746 verkooppunten in heel België.

Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart, België, niet al te ver van Charleroi, had zes zonen die hij Adolphe, Jules, Auguste, Edouard, Léopold en Louis Delhaize noemde. Jacques Delhaize stichtte in België twee supermarktketens, Delhaize De Leeuw en Louis Delhaize. Zijn zonen zijn naar hem genoemd. Delhaize wordt door velen beschouwd als een van de pioniers die de supermarkt-industrie begonnen.

In het jaar 1867 richtte Louis de keten op. De allereerste zelfbedieningssupermarkt in heel Europa werd door Delhaize geopend in Elsene, dat in België ligt, in 1957. Delhaize is nu een grote en invloedrijke deelnemer binnen het huidige landschap van supermarkten, dankzij de gestage groei die de onderneming in de loop der jaren doormaakte.

Delhaize supermarkten zijn te vinden in een aantal landen

Ahold Delhaize ontstond nadat de Delhaize Groep in 2016 fuseerde met het Nederlandse Koninklijke Ahold NV (Albert Heijn). Vóór de fusie had de Delhaize Groep zich ontwikkeld tot een multinationale onderneming met activiteiten in de Verenigde Staten van Amerika, België, Luxemburg, Griekenland, Roemenië, en Servië. Delhaize heeft ongeveer 13.000 mensen in dienst in België en 144.000 internationaal.

Albert Heijn

De kruidenierswinkel die dit bedrijf zou worden opende in 1887 zijn deuren als eenmanszaak en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ondernemingen in Nederland, met extra vestigingen in België. De keten is sinds het jaar 2016 een dochteronderneming van de fusie Ahold Delhaize.

Welke gebieden bestrijken de kruidenierswaren van Delhaize?

Delhaize, dat 245 vestigingen heeft, AD Delhaize, dat 222 vestigingen heeft, Shop & Go, dat 150 vestigingen heeft, Fresh Atelier, dat 8 vestigingen heeft, en Delhaize.be. N.B. AB City (21 vestigingen), AB Food Market (81 vestigingen), en AB Shop & Go vallen hier allemaal onder (122 vestigingen). Delhaize schildert zichzelf af als de buurtkruidenier die de plaatselijke gemeenschap dient.

Promotiefolders en -materiaal van Delhaize

Delhaize is een gevestigde supermarktketen die momenteel meer dan 140 vestigingen heeft in de landen België en Luxemburg en klanten van over de hele wereld bedient. Delhaize verstrekt zijn consumenten wekelijks een boekje met informatie over spannende acties en promoties. Deze flyers bevinden zich in het boeiende dossier dat Delhaize bijhield. Ben je geïnteresseerd in acties of promoties die door Delhaize worden gevoerd? Bestudeer de folders die Delhaize je ter beschikking stelt om meer te weten te komen over de verkoopacties die op deze plaatsen worden aangeboden. Geniet je van de ervaring van het nuttigen van heerlijk eten en drinken? Dan ben je hier bij Delhaize op de juiste plaats, want wij hebben wat je nodig hebt. In elke uitgave van de Delhaize folder vind je de uitverkoop en aanbiedingen van de week die je zeker zullen boeien. Door eenvoudig je postcode in onze app in te voeren, kun je alle plaatselijke winkeliers lokaliseren.

Delhaize brochure

Kijk op deze pagina op de website PromoPromo.be of in de PromoPromo app voor de reclamefolder, Delhaize folder, die de volgende week wordt verspreid. Je kunt flink besparen door gebruik te maken van de wekelijkse Delhaize pamfletten, die niet duur zijn. Toch is boodschappen kopen bij Delhaize een verantwoorde keuze, want de onderneming spant zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke vernieuwingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Openingstijden Delhaize winkels

Over het algemeen zijn Delhaize winkels de hele week open van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds, met uitzondering van zondag, wanneer ze gesloten zijn. Bovendien worden hun uren op vrijdag met een uur verlengd.
Delhaize huismerk

Naast de productie van bekende merken hebben ze tot 2224 ton plastic bespaard en 2905 ton voedselverspilling vermeden door hun eigen huismerk te produceren, dat onder de Delhaize naam verkocht wordt. Bovendien zijn ze erin geslaagd hun CO2 uitstoot met maar liefst 420 ton te verminderen.

Delhaize promoties (promoties)

Op PromoPromo.be vind je een gratis app die alle actuele Delhaize promoties bundelt. Nieuwe promoties, actuele folders, lopende promoties, aanbiedingen, en al het andere dat met Delhaize te maken heeft kan je allemaal op één plaats vinden. Ben je ook geïnteresseerd in meer reclamefolders, zodat je de verschillende aanbiedingen kunt beoordelen? Dan moet je zeker overwegen onze PromoPromo app op je toestel te installeren.

Door de folders online of op je telefoon te gebruiken, heb je de mogelijkheid de beste dingen te kiezen die momenteel in de aanbieding zijn.

Delhaize plus kaart

Wat zijn de stappen die ik moet nemen om een nieuwe pluskaart aan te vragen? Je kunt elke Delhaize vestiging kiezen, je gegevens in het registratieformulier invullen, en dan krijg je meteen een pluskaart (met een bijbehorende sleutelhanger). Je kunt ook via de website een aanvraag voor een nieuwe pluskaart indienen.

Wat zijn enkele dingen die met een Delhaize pluskaart gekocht kunnen worden?

Je kunt korting krijgen bij bol.com door bij Delhaize te winkelen. Als je een aankoop doet bij Delhaize, kun je een ton punten sparen door je SuperPlus kaart of de bijbehorende app te scannen. Vanaf 1 december kun je deze punten inwisselen voor een bol.com cadeaukaart ter waarde van €5.

Hoe kom ik te weten hoeveel punten ik nu heb?

Helemaal onderaan je kassabon, als je houder bent van een Delhaize plus kaart, kun je het puntensaldo dat je nu hebt bekijken. Het maakt niet uit bij welke kruidenier je koopt, want dat is niet belangrijk. Je kunt je plus-kaart aan je online profiel koppelen door in te loggen op www.delhaize.be en je account daar te koppelen. Je kunt op deze manier altijd het actuele saldo van je punten bekijken.

15.000 verschillende soorten artikelen

Het door Delhaize aangeboden assortiment omvat het volgende: Meer dan 15.000 verschillende soorten artikelen. Dat is een heleboel spul om te kopen! Je kunt bij Delhaize de beste koopjes krijgen voor levensmiddelen zoals groenten, fruit, dranken, zuivel, vlees, vis, onderhoudsgoederen, diepvriesproducten, en vele andere producten van een voortreffelijke kwaliteit. Enkele voorbeelden van deze voedingsmiddelen zijn: groenten, fruit, dranken, zuivel, vlees, vis. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over de producten die in de aanbieding of in promotie zijn? Dan moet je eens bladeren in de meest recente Delhaize brochures of hier online.

Bron: Delhaize Folder

Nieuwste blogs

Lees ook

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen zodat je meer sales krijgt, meer investeerders kunt binnenhalen, en meer partnerschapsovereenkomsten