Deze Europese vakantielanden hebben het meest bruisende nachtleven

Vakantievieren heeft voor iedereen een andere betekenis, sommige mensen houden ervan om dagenlang te bakken op het strand, daar waar anderen liever op avontuur gaan in de bergen. Anderen duiken liever in de historie van oude dorpjes en er zijn mensen die het liefst genieten van een all inclusive resort. Zoals net gezegd, heeft vakantie voor iedereen een andere betekenis. Houd je van uitgaan tijdens je vakantie, leef je het liefst ’s nachts en kan het nachtleven je niet bruisend genoeg? Dan is dit artikel voor jou: hier volgt namelijk een overzicht van de vakantielanden met het meest bruisende nachtleven voor de volwassenen onder ons. De feestende tieners bevinden zich elders, geen zorgen. Ready for a night (or two) out? Lees dan verder!

Deze Europese vakantielanden hebben het meest bruisende nachtleven

Hvar, Kroatië

Hvar is het feesteiland van Kroatië en wordt ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd. De bekendste stad op het eiland draagt dezelfde naam als het eiland en hier is er zowel aan het strand als op de boulevard genoeg te beleven, maar ook kent Hvar genoeg rustige en historische plekken om even te ontsnappen aan het bruisende stadsleven. Op Hvar vind je de Club Carpe Diem Bar, een gezellig bar waar je heerlijk kunt drinken, lunchen en relaxen. Vanuit hier kun je opwarmen om vervolgens met een boot naar Club Carpe Diem te gaan, de grootste nachtclub van de Pakleni eilanden (een eilandengroep van kleine eilandjes gelegen voor Hvar). Ook zijn Club Veneranda en Central Park Club aanraders waar je zeker eens een dansje moet wagen wanneer je op Hvar bent.

Ayia Napa, Cyprus

Ayia Napa is een voormalig vissersdorp en wordt tegenwoordig omschreven als mooiste en meest levendige badplaats van Cyprus. Ayia Napa ligt in het oosten van Cyprus en bevat tropische stranden, vele winkels en natuurlijk goede spots om uit te gaan. Het uitgaansleven speelt zich vooral af in het oude centrum, bij Agias Mavris Street en The Square. Daarnaast heb je bij Nissi Beach de grootste club van Cyprus, The Castle Club die je wel moét bezoeken wanneer je in Ayia Napa bent.

Thessaloniki, Griekenland

Thessaloniki, de stad die nooit slaapt. Hoe perfect kan een bijnaam voor een stad zijn wanneer je eens goed wilt feesten tijdens je vakantie? Thessaloniki ligt in het noordwesten van Griekenland en heeft naast genoeg opties om uit te gaan, ook prachtige boulevards en bezienswaardigheden zoal de Witte Toren of de oude stad Ana Poli. Uitgaan kan eigenlijk overal in deze stad, maar een groot deel centreert zicht rondom de Mylos, een voormalig windmolen die is omgetoverd tot een groot complex vol bars, clubs en restaurants. Hiernaast zijn de wijken Ladadika en Valaoritou zeer levendig en goed om het nachtleven van Thessaloniki te ontdekken.

Ibiza, Spanje

Natuurlijk, Ibiza! Deze kan en mág niet ontbreken in deze lijst. De meeste uitgaansgebieden liggen in Ibiza-Stad en San Antoni. Ibiza staat bekend om de feestjes met de grootste Dj’s, vaak is het ook aangeraden om tickets te boeken voor de club waar je heen wilt. De meest bekende clubs in Ibiza-Stad zijn Pacha, El Divina, Amnesia en de allergrootste ter wereld: Privilege, waar maar liefst tienduizend mensen in kunnen. In San Antoni vind je het uitgaansleven in de wijken Sunset Strip en West End, waar je onder andere de allergrootste discotheek van het eiland vindt: Club Eden. Hiernaast is Es Paradis een aanrader in San Antoni. 

Barcelona, Spanje

Barcelona is leuk voor elke leeftijd. Het uitgaansleven begeeft zicht voornamelijk rondom Plaça Reial, een plein in Barcelona dat bekend staat om het nachtleven. Hier vind je sfeervolle cafés, vele bars en discotheken waarin je kunt dansen tot in de late uurtjes. Jamboree en Sidecar zijn clubs die je zeker eens moet bezoeken. Veel plezier!

Nieuwste blogs

Lees ook

Haarverzorging

Hoe je haar te stylen zonder het te beschadigen?

Hoe eenvoudige veranderingen verdere haarschade kunnen voorkomen. Bekijk de 10 veel voorkomende haarverzorgingspraktijken die het haar kunnen beschadigen en volg vervolgens de tips op om verdere schade te voorkomen.

Steenstrips gevel

Soorten gevel steenstrips bekleding

Gevel steenstrips is een gevelbekleding wat een uitstekend voorbeeld is van moderne techniek en helpt die vastberadenheid te bereiken om ervoor te zorgen dat je huis een verlengstuk is van je persoonlijkheid.

Tan Luxe

6 zelfbruinende huidverzorgingstips

Tan Luxe is het merk van de zelfbruiner, waarmee je bovendien zelf de kleur bepaalt van de teint. Eenvoudig aanbrengen en ziet er heel natuurlijk bruin uit zonder strepen.