Hoe kan ik anoniem een smsje sturen?

Anoniem een smsje sturen, want je bent al weken aan het bedenken hoe je een practical joke kunt uithalen met die collega. Of, hoe je je liefde kunt opbiechten aan je lang verborgen verliefdheid. De oplossing, anoniem sms versturen, natuurlijk op een veilige en privé manier. Hoe werkt een anoniem verstuurde sms? Je gaat naar een websites anoniem sms versturen waar je jouw bericht verstuurd. Dit kan compleet anoniem.

Hoe kan ik anoniem een smsje sturen

Kies een naam en telefoonnummer

Als de ontvanger de afzender van een anoniem sms-bericht meteen zou kunnen identificeren, zou het niet langer anoniem zijn. De eerste stap is daarom zinvol. Bedenk, om als afzender te dienen, een goede nepnaam en telefoonnummer.

Kies een onderwerp, bijvoorbeeld

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om je genegenheid te betuigen aan een geheime of niet-zo-geheime liefde. Een persoonlijke Valentijnsdag sms is net zo opwindend als iets “old school” sturen zoals een boeket bloemen of een doos chocolaatjes.

Rond 14 februari gaan winkeliers gewoonlijk helemaal los met rode chocolade harten, boeketten rode bloemen, en enorme ballonnen in de vorm van een karmozijnrood geschilderde mond. Zelfs voedingsmiddelenproducenten als Calvé doen mee en bieden enorme “liefdespotten” pindakaas aan. We weten niet zeker hoe romantisch het weggeven van een pot pindakaas is. Maar het laat wel zien hoe wijdverbreid de Valentijnsdag rage is geworden. Zo maken heel wat mensen van de dag gebruik om hun vrienden, familie of geliefden in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Maar vanwaar stamt dit gebruik?

Er doen verschillende geruchten de ronde over hoe Valentijnsdag is begonnen, maar één is er bijzonder opmerkelijk. Het vertelt het verhaal van de priester Valentinus, die ongehoorzaam was aan de Romeinse wetgeving die soldaten verbood te trouwen. Hij nam het besluit om in het geheim verliefde paren te trouwen, maar dat kon natuurlijk niet eeuwig duren. Toen Claudius II, de keizer, van zijn verraad hoorde, zette hij hem gevangen. Daar ontmoette Valentinus de blinde dochter van zijn cipier, en ze werden verliefd. Op de dag van zijn executie schreef hij haar een laatste liefdesbrief. Van je Valentijn, zei hij terwijl hij zich inpakte. Heel mooi, maar geen gezellig verhaal. zoals de meest romantische verhalen.

1 April grappen

We zijn op 1 april voorzichtig rond onze vrienden, familie, en collega’s. Of moeten ze je helemaal mijden? Je kunt een nep sms sturen via Anoniem als je een slimme grap hebt en echt niet betrapt wilt worden.

De oorsprong van 1 april gaat honderden jaren terug. De oudste vermelding van een 1 april grap in de Nederlandse literatuur dateert van 1561, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, namelijk dat de grap begon met de verovering van Den Briel in 1572. Door de overlevering die teruggaat tot het oude Rome, kan die vlieger niet vliegen. Het verklaart ook niet waarom de datum ook in andere naties amusant is. Als je op 1 april een grap met iemand uithaalt, plakken de vrolijke Fransen een papieren vis op de rug van hun slachtoffer, en de Engelsen roepen uit: “April fools!”.

Ook bedrijven en de media doen enthousiast mee aan het eeuwenoude gebruik. Ze verspreiden valse informatie om aandacht te krijgen, en dat leidt vaak tot amusante misverstanden. Het Nederlandse nieuwsprogramma Jeugdjournaal bijvoorbeeld levert al tientallen jaren elke 1 april een grap, en Hunkemöller won vorig jaar de prijs voor de beste 1 aprilgrap met een hypermoderne hondenbikini. Mediakanalen en bedrijven omarmen het concept, maar niet alleen in Nederland. In Scandinavië bijvoorbeeld drukken kranten elke 1 april een nepverhaal op de hoofdpagina af.

Kerstman sms’t je persoonlijk!

Kerstmis is werkelijk “de heerlijkste tijd van het jaar”. Ondanks het feit dat er ontelbare redenen zijn om deze magische dagen te adoreren, wint een sms van de Kerstman zelf de prijs. De bejaarde baas is met zijn tijd meegegaan en bezit nu een mobiele telefoon. En jij kunt ervoor zorgen dat hij een positieve boodschap overbrengt aan je kinderen, familie en vrienden!

Bron: anoniem sms sturen

Bron: Hoe kan ik anoniem een sms sturen

Nieuwste blogs

Lees ook

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen zodat je meer sales krijgt, meer investeerders kunt binnenhalen, en meer partnerschapsovereenkomsten