Veilig en betrouwbaar alarmsysteem is noodzakelijk

Het is essentieel dat iemand zich veilig voelt in zijn eigen huis of bedrijf. Het is een plaats waar belangrijke dingen bewaard worden, waar herinneringen bewaard worden, en waar men zich thuis voelt. Daarom is investeren in een betrouwbaar alarmsysteem en bewakingscamera’s om deze mooie plek afdoende tegen diefstal en brand te beschermen, het geld meer dan waard. Ben je van plan deze maatregelen op een passende manier uit te voeren? De volgende stap is om deze beveiligingssystemen te laten installeren door een bedrijf dat een professionele vergunning heeft en dat met moderne apparatuur werkt, zoals Alarm Engineers.

Veilig en betrouwbaar alarmsysteem is noodzakelijk

Installeer een betrouwbaar beveiligingssysteem in je huis.

Alarm Engineers gebruikt de modernste technologie in hun werk. Moderne apparatuur hebben betekent, onder andere, dat je technologie hebt die bij de tijd is en dat je gericht bent op de eisen van vandaag. Draadloze connectiviteit in elektronische apparatuur wordt snel de norm in de moderne wereld van vandaag. Daardoor bieden wij een beveiligingssysteem voor je huis dat geheel zonder het gebruik van draden werkt. Wat een heerlijke luxe, er zullen geen meters draden meer zijn die na de installatie weggegooid moeten worden!

Het alarmsysteem kan op verschillende manieren worden uitgebreid, onder meer met brandbeveiliging en lekdetectie, en met aansluiting van eventuele bestaande bewakingscamera’s. Je kunt via ons systeem contact maken met een alarmcentrale. Je hebt ook de mogelijkheid om een stille melding te kiezen, maar je kunt ook sirenes kiezen, zodat ook de bewoners zelf gewaarschuwd worden. Alarm Engineers bezit veel kennis, en om de optimale oplossing te vinden, luisteren ze eerst naar de verlangens van de klant.

De eigenaar kan het alarmsysteem zelf bedienen en bewaken door een handige app te downloaden die ook heel eenvoudig te gebruiken is. Deze toepassing kan gedownload en geïnstalleerd worden op toestellen met Android en iOS, zoals smartphones, tablets, computers, en meer. Deze app vraagt geen abonnementsgeld van welke aard dan ook. Als je het beveiligingsalarmsysteem koopt, krijg je onmiddellijk toegang tot de bijbehorende mobiele toepassing, en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Regelmatig onderhoud van het alarmsysteem

Het is in ieders belang om routine-onderhoud aan een beveiligingssysteem uit te voeren. Wij werken samen met zeer gemotiveerde technici die inspecties uitvoeren volgens de voorschriften. Tijdens deze een-jaarlijkse inspectie worden recente updates uitgevoerd, onderdelen schoongemaakt, de spanning van de batterij en de spanning van de reservebatterij gemeten, en de nodige aanpassingen gedaan. Als je een onderhoudscontract via Alarm Engineers koopt, krijg je toegang tot onze meldingsdienst, waar je problemen die zich voordoen kunt melden. zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag Als er een storing optreedt, komt er binnen vierentwintig uur een technicus ter plaatse om het probleem te verhelpen. Voor de duur van de onderhoudsovereenkomst staan we elke dag vijfentwintig uur tot je beschikking om de storing te verhelpen.

Het is aan te bevelen goed onderhoud aan het alarmsysteem te plegen om hoge kosten te vermijden; maar als er toch problemen ontstaan, denken Alarm Engineers graag mee in oplossingen om de prijs zo laag mogelijk te houden. Ben je ontevreden over de installateur die je momenteel hebt? Met een onderhoudscontract kunnen we de verantwoordelijkheid voor het beveiligingssysteem overnemen; een technicus komt bij je langs om een herinneringsaanbod te doen.

Bron: veilig alarmsysteem van Alarm Engineers.

Nieuwste blogs

Lees ook

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen

Leer beter verkopen zodat je meer sales krijgt, meer investeerders kunt binnenhalen, en meer partnerschapsovereenkomsten