Waarom je een online backup zou moeten hebben

Online Back-up opgeslagen in de cloud waar je gegevens  en fotos veilig staan? Bewaar je gegevens veilig en toegankelijk waar en wanneer je ze nodig hebt. Online back-up wil je maken van je foto’s en video´s.  Je completen tekstbestanden of de gehele laptop, het kan allemaal met een online backup. Je gegevens worden veilig in de cloud bewaard en zijn met behulp van MyBackupPartner altijd online toegankelijk.

Waarom je online backup zou moeten hebben

Het is uiterst frustrerend, op zijn zachtst gezegd, om vitale gegevens te verliezen. Het proces om gewiste bestanden terug te halen is een hele uitdaging, en het resulteert er vaak in dat het werk helemaal opnieuw gedaan moet worden. Het verlies van onbetaalbare foto’s kan niet vervangen worden.

Het onderwerp van waar regelmatige back-ups te bewaren duikt weer op voor mensen die regelmatig back-ups maken. In een la, of werk je nog in hetzelfde kantoor? Als je geen back-ups van je gegevens maakt, ben je alles kwijt als er iets met je computer gebeurt.

Waarom is het essentieel om een backup van je gegevens te maken, online of in de cloud?

Het is absoluut noodzakelijk dat je online of in de cloud een back-up van je gegevens maakt, omdat deze gegevens niet opnieuw gemaakt kunnen worden als ze eenmaal verloren zijn gegaan. Of het nu vertrouwde en kritieke documenten zijn, materiaal dat met zaken te maken heeft, privé beelden of video’s, of een combinatie van deze dingen. Het is essentieel dat je een betrouwbare online cloud backup dienst tot je beschikking hebt. Je hebt gemoedsrust in de wetenschap dat er altijd een kopie van deze onbetaalbare gegevensbestanden is als je het op deze manier doet. Met de online cloud backup kun je al je gegevens eenvoudig herstellen voor het geval er iets misgaat of verkeerd gaat, zodat je kunt voorkomen dat je daarbij gegevens verliest.

Diefstal komt voor, zorg dat je bestanden veilig staan

Helaas zijn diefstallen van laptops en computers nog steeds tamelijk wijdverbreid. Je hoort veel verhalen over mensen die computers uit auto’s stelen. Bovendien worden computers uit huizen en bedrijfsruimten van mensen meegenomen. Als je geen backup van je lokale bestanden gemaakt hebt, dan ben je al die bestanden kwijt.

Defecte harde schijf en je kan nooit meer je gegevens ophalen

De harde schijven van ongeveer tien procent van de personal computers gaan binnen een jaar stuk. Het is belangrijk te onthouden dat niet alle crashes leiden tot het verlies van alle gegevens van een computer. Maar weet je zeker dat je jezelf in zo’n gevaar wilt brengen?

Het risico om privé foto’s en gegevens te verliezen

Niemand vindt het prettig als zijn privé foto’s en andere bestanden verloren gaan. Het zijn herinneringen die niet gewaardeerd kunnen worden in termen van geldelijk gewin of verlies. Foto’s van jezelf als jongeling, van je ouders, of van je eigen (klein)kinderen zijn een geweldige gespreksstarter. Herinneringen uit het verleden in de vorm van brieven en andere correspondentie.

Wat wordt in een online backup precies opgeslagen?

Een back-up die in de cloud wordt opgeslagen is een kopie van de gegevens die op je harde schijf staan. Hij kan gebruikt worden om je gegevens of zelfs je hele harde schijf te herstellen als er een probleem is waardoor je je gegevens verliest. Een backup in de cloud is identiek aan een backup van je bestanden, met dit verschil dat hij online bewaard wordt binnen een gedistribueerd systeem van computerservers.

Bron: Online Backup

Nieuwste blogs

Lees ook

Haarverzorging

Hoe je haar te stylen zonder het te beschadigen?

Hoe eenvoudige veranderingen verdere haarschade kunnen voorkomen. Bekijk de 10 veel voorkomende haarverzorgingspraktijken die het haar kunnen beschadigen en volg vervolgens de tips op om verdere schade te voorkomen.

Steenstrips gevel

Soorten gevel steenstrips bekleding

Gevel steenstrips is een gevelbekleding wat een uitstekend voorbeeld is van moderne techniek en helpt die vastberadenheid te bereiken om ervoor te zorgen dat je huis een verlengstuk is van je persoonlijkheid.

Tan Luxe

6 zelfbruinende huidverzorgingstips

Tan Luxe is het merk van de zelfbruiner, waarmee je bovendien zelf de kleur bepaalt van de teint. Eenvoudig aanbrengen en ziet er heel natuurlijk bruin uit zonder strepen.